Oleh: taofik muhammad | Februari 1, 2010

Group Cianjur Selatan di Facebook

Group Gerbang Cianjur Selatan

Group Gerbang Cianjur Selatan

Kanggo anu gaduh Facebook, dihaturanan pisan kanggo gabung ka Grup Gerbang Cianjur Selatan. Grup ieu didamel utamina kanggo ngajalin silaturahmi antar warga Cianjur Selatan.

Klik didieu kanggo gabung


Responses

  1. Alhamdulillah….
    sok atuh urang sami2 galakeun🙂
    Fb mah kan tiasa terpantau lewat HP oge
    abdi percanten warga Cianjur Selatan (CS) dina masalah HP mah rata2 parantos teu bireuk deui nya?
    hehe… yuk urang sami2 ngamajukeun lembur…
    Hatur Nuhun Kang Opik🙂

  2. abdi urang naringgul, nuju damel di lembang, ngiring gabung sareng rekan-rekan. urang cianjur kidul teh seueur nu pinter tapi teu acan kompak. apresiasi yang sebesar-besarnya kepada rekan-rekan semua yang mempasilitasi komunikasi warga cianjur kidul. pami ka lembang di haturanan linggih ameng ka yayasan simkuring. htn

  3. sami abi ge kang urang naringgul… ayeuna di ledeng

  4. Assalamu’alaikum…nepangkeun abdi ti cibeber, tp ayeuna mah pancen tugas di naringgul.

  5. salam kenal saudaraku hapunten abdi teu tiasa nyarios lemes maklum abdi kirang paham da ageung di jalan abdi ti pasir jambu tanggeung salam kenal wae ka sadayana.

  6. asalamu,alaikum salm knal ka sadayana orng kidul.kumaha dararamang?…abi tiwangun jya. naringgul.tpi nuju merantow di mekkah.arab saudi

  7. salam kenal ka sadaya, ti orang ciamis anu janten urang cianjur hee. hayu ah urang bangun ku urang cianjur teh. cianjurcybercity.com

  8. Nepangkeun abdi ti cikangkareng pamoyanan cibinong. kaleresan ayeuna nuju ngumbara di NTB. haturan kasadayana.
    hayu atuh urang wangun kampung urang. bade kusaha deui atuh. hebat lah….

  9. nepangkeun abdi natsir ti pamoyanan cibinong CS ngumbara di rangkasbitung banteun.

  10. hayu simkuring ngiringan gabung lah.rumaos linggih di cianjur selatan (leles)

  11. asalamu,alaikum nepang kuen abdi ti cibinong suka mekar slm kenal kasadayana.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: